10/05/2009

Viata mea de om bogat

Asa cum va povesteam si cand scriam despre pestisorul de aur, banii m-au facut un miliardar excentric. Stiti deja in ce am investit si cam care sunt preocuparile mele. Acum am sa va fac o scurta lista cu cheltuielile mele in calitate de imbogatit peste noapte.
1. Pantofi. Am peste 150 de perechi de pantofi de toate culorile; modele diverse de la diferiti creatori de renume. Asta viata adevarata.
2. Saloane de infrumusetare. Merg zilnic la coafor si machiaj si de 4 ori pe saptamana merg la masaj. Ma simt in cea mai buna forma si sunt gata pentru orice provocare.
3. Bani pe haine nu prea dau. Ce mai conteaza eticheta de la haina cand porti pantofi de sute si mii de euro, nu? In schimb am inceput sa lucrez la o colectie de genti si posete.
4. Mi-am achizitionat de curand o biblioteca de lux cu titluri din cele mai diverse. Citesc mai incet decat cumpar carti, dar am toata viata inainte.
5. Dupa ce m-am mutat la casa, intretinerea ei costa o avere, dar merita.
6. Conduc un Mercedes din clasa A asa ca mai dau o gramada de bani pe asigurari si pe despagubiri dupa ce lovesc mereu cate o masina prin parcari. Ce sa-i faci? Nici acum nu pot sa parchez cu precizie. O sa mai invat si poate, poate intr-o zi o sa renunt la soferul care imi conduce masinile mai scumpe. Pe acelea nu le conduc singura. Nu ma lasa Alin. Spune ca as arunca banii pe fereastra.
6. Cele mai mari cheltuieli le am insa cu emisiunea. Plimbarile in locuri exotice pentru reportaje di filme documentare sunt extrem de costisitoare. Am lucrat in ultima vreme cu specialisti si sper sa vand cateva si sa imi recuperez o parte din investitie.

Lista poate continua la nesfarsit dar nu vreau sa va plictisesc cu detalii din viata mea de om bogat.

Acest articol este scris in cadrul jocului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anumeCanguru,Cell61, Compadvice, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian

Tema de azi? " L-ai prins pe Dumnezeu de picior!!! Ai castigat o suma imensa de bani!"

4 comentarii:

  1. Nu esti foarte excentrica. Dimpotriva, as putea spune ca esti chiar modesta. Din cate am inteles eu, te incalti cu pantofi foarte scumpi, dar de imbracat nu prea te imbraci. Si-atunci, cum iesi in lume, asa dezbracata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm...o viata foarte activa:)...e bine ca ai timp mult pentru tine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde merge "piciorul lui Dumnezeu" ? Sa stim sa il asteptam la colt, poate reusim sa ne prindem si noi de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi ca are sa moara Beyonce de gelozie!Sa ai tu mai multi pantofi ca ea!Noo!Si daca te mai apuci si de posete ai pus-o!De imbarcat nu cred ca o sa ai probleme,ca nici ea nu prea se imbraca:))

    RăspundețiȘtergere