10/03/2009

Azi scriu despre andropauza...

Nu stiu daca Nakudo a propus o alta tema intre timp, asa ca o sa aberez despre andropauza. Ce sa-i faci? N-am trecut prin asta si din cate imi dau seama nu cred ca voi trece vreodata... Dar daca e tema ma supun si aberez. Trebuie sa recunosc ca nu stiam prea bine ce inseamna asa ca am cautat pe net mai multe informatii...
Asa am aflat ca andropauza este definita drept o scadere a nivelului de testosteron la barbatii de o anumita varsta. Si de aici cica pornesc o serie de simptome din cele mai diverse, care ar trebui sa reduca apetitul sexual al barbatilor. Asta e pe net. In viata reala insa stim cu totii ca nu e asa. Un barbat la 50 de ani are o dorinta nebuna sa isi ia viata de la capat. Cu una dintre colegele fiicei sau fiului sau, bineinteles. O domnisoara bine, de preferat blonda sau bruneta, dar extrem de buna, cu care sa isi faca de cap. Brusc se satura de mirosul de ceapa prajita si de sarmale al nevestei si cauta arome frantuzesti si dresuri de matase. Dar cum... Nu va mai dati coate. Trebuie sa aveti cel putin o cunostinta care a divortat dupa 20 si mai bine de ani de convietuire pentru ca se saturase de viata amara petrecuta cu "nebuna". Intamplator s-a cuplat cu o domnisoara proaspata... care nu are nici riduri, nici picioare umflate sau coltul gurii lasat.
Dar, cum spuneam, asta pare sa nu aiba legatura cu andropauza daca citesti pe net. E posibil sa fie de la incalzirea globala. Ca de-aia ii apuca asa caldurile si se dezbraca de bun simt. Mai scria pe net ca in perioada asta poti sa fii anemic... Dar nici asa nu vad legatura.
Cred ca eu am devenit insensibila la nevoile barbatilor. Imbatranesc prea repede pentru cate au de oferit asa ca vor sa tina pasul cat mai mult cu noua generatie. Eu le zic spor si incerc sa fiu mai ingaduitoare.


Acest articol este scris in cadrul jocului "Sa aberam pe o tema data". In afara de mine, in cursul zilei de azi vor abera pe aceasta tema si ceilalti participanti si anumeCanguru,Cell61, Compadvice, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian

4 comentarii:

  1. eu cred ca toate devenim la un moment dat feministe, a sa nu zic mai rau :D, ca i-am analizat destul in tema mea :))
    E trist ce ai zis, dar ca de obicei, tot ce e trist e si adevarat. barbatii "E"porci ce sa mai :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Scenariul ala imaginat de tine functioneaza doar daca individul de 50 de ani are bani multi. Altfel nu pupa el domnisoara proaspata decat in vis.
    Ai ca barbat iti spun si motivul pentru care vrea omul una tinerica : aia il face sa-i treaca instantaneu andropauza. Nevasta e cicalitoare, e rea, e batrana, nu-l mai inspira. Dar una de 20 si ceva de ani ... Ce e frumos, si lui Dumnezeu ii place, d-apoi unui biet muritor de rand !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am scris si pe blogul celei care a initiat tema parerea mea.
    Andropauza e asemanatoare pubertatii, din punct de vedere hormonal. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. E si asta un aspect;))...serios-comic articolul:)...o seara buna:)

    RăspundețiȘtergere