9/09/2009

Cine mai poarta Channel?

Am avut ocazia să citesc zilele trecute câteva reviste de modă. Aşa m-am pus repede la curent cu ce se mai poartă toamna asta şi am aflat ce e de făcut ca să fiu şi eu în trend. Am constatat cu stupoare că anul acesta eşti în trend dacă nu prea eşti în trend şi că de aici poţi porni spre diverse combinaţii pentru a arăta bine...
Aha, zic. Şi atunci de ce să mai cumpărăm haine noi? Ca să nu fim demodaţi... pentru că a fi la modă nu e aceeaşi cu a fi în trend... Uof! M-am prins eu pân' la coadă care e faza cu trendurile şi ce e un must have şi am decis ce am de făcut ca să fiu şi în trend, şi la modă fără să mă descotorosesc de vreo trei salarii.
Şi dacă acum veţi spune că mă procup de frivolităţi şi că moda nu îi şade bine unei fete faine aşa ca mine, ţin să vă contrazic. Multă vreme am crezut că moda e doar o fitză şi că e suficientă o reîmprospătare de garderobă pe principiul nu contează ce se poartă, important e să vină bine. Mai nou mi-am revizuit acest principiu şi am înţeles că moda chiar are o oarecare importanţă. Dacă vrei să demonstrezi ceva, nu e neapărat nevoie să fii antitrenduri.
A! Şi nu trebuie să te îmbraci de la Paris ca să fii la modă. E suficient doar să ştii ce se vinde acolo.
Deja cititorii mei sunt plictisiţi de subiect :) Vă las... Mă duc să caut teme de discuţii mai interesante. Oricum, ma bucur că am recunoscut că de acum mă preocupă şi acest subiect.

Un comentariu:

  1. Eu im innoiesc garderoba cam o data la 5 ani. Probabil de-aia mi se spune ca sunt incuiat si retardat.

    RăspundețiȘtergere