1/10/2010

Critica... de Bucuresti

Citesc Blogul de Bucuresti cam o data la doua saptamani. Si atunci petrec vreo 30 de minute tot parcurgand diferite articole mai vechi sau mai noi. Pe unele le citesc chiar si de doua - trei ori, pentru ca imi plac anumite idei promovate aici. Uneori ma amuz (atunci cand recitesc aberatiile, dar si cand ma uit in farfuria aia din ziua pestelui, dar care - paradoxal - nu are peste), alteori imi pun semne de intrebare... Dar starea generala este una de relaxare totala pentru ca Iulia stie sa te destinda.
Blogul de Bucuresti nu este unul poetic sau melancolic. Cateodata este prea incurcat in "meandrele concretului" as spune. Dar e bine sa ne trezeasca si pe noi cineva la realitate. Macar din cand in cand. Iulia are multe de spus, dar o face numai si numai cand vrea ea. In plus, pare sa fie extrem de atenta la continut. De multe ori tinde sa exagereze putin cu aceasta vesnica preocupare: temele promovate pe blog. Partea buna etse ca intotdeauna vom avea aici articole interesante, de la care poti porni o "discutie". Cel mai mult imi place insa ca este pasionata de gimnastica. Nu stiu de, dar imi place.

Astept o noua serie de aberatii cu tema, pentru ca Iulia s-a dovedit a fi foarte talentata.

3 comentarii:

  1. Multumesc mult, Ema. Si eu sper ca Geocer sa nascoceasca un nou concurs de aberatii, pentru ca mi-a facut realmente placere sa scriu pentru precedentul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai copii, voi vreti sa-mi fortati mana ca sa aberam din nou !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ar fi rau, nu ar fi deloc rau, Geocer...

    RăspundețiȘtergere