12/02/2009

Pitesti Fashon Day

Tot umbland prin mondenitati am ajuns la Pitesti Fashon Day, un fel de eveniment de moda. Organizat mai bine decat majoritatea altor evenimente pitestene, Ziua Modei la Pitesti s-a remarcat si pozitiv, dar si negativ in cel mai nerusinat mod posibil.
Sa incep cu cele buna, ca apoi zice lumea ca sunt carcotasa. Cum remarcam la inceput, organizare buna, cu mult peste ce avem noi la Pitesti. Si ca sa va faceti o impresie, nimeni nu s-a calcat pe picioare, fiecare a intrat in peisaj la momentul potrivit, nu i s-a impleticit nimanui firul de la microfon si multe alte din astea care au facut seara normala si fara evenimente. Organizatorii (BES Romania, Primaria Pitesti, An Sil si agentia N&G Nico) au adus din Italia un stilist care m-a dat gata cu abilitatile sale de a manui foarfecele. Si cu stanga si cu dreapta, in acelasi timp. Si culmea! I-a iesit de minune. Intr-o ora a tuns trei fete si apoi in 10 minute a aranjat inca un model. Tehnica interesanta, spectacol, si toate acestea fara niciun pic de fitze de super specialist. A fost partea mea favorita din spectacol.
Sa revenim acum la restul. Evenimentul a insemnat si examenul de absolvire pentru prima generatie de modele de la agentia N&G Nico. Aici au inceput partile proaste. Am avut ziua modei cu fete grasute, pline de celulita si care au mai avut si curajul (sau nesabuinta?) de a defila in chiloti tanga pe scena. Acum sa nu va ganditi ca erau toate grase. Mai erau si cateva cu trup de model, dar prea putine si din ele si mai putine cu atitudine. Nu sunt expert in domeniu, dar lucrurile astea se vad cu ochiul liber.
Una peste alta, mi-a placut extrem de mult ideea si sper sa avem parte de astfel de evenimente mai des la Pitesti.

3 comentarii:

  1. Deci ai devenit un personaj monden. Bravos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropos de aspectul fizic, eu observ ca adolescentele din ziua de azi au pe langa sunculite si celulite un trup disproportionat: picioare scurte, solduri late si bust lung. Cele care-s in anii de liceu. O chestie care m-a frapat in ultimul an pentru ca o vad foarte des pe strada. Sigur, vorba ta, sunt si exceptii. Dar pana acum cativa ani nu vedeai asa ceva. Liceencele erau simpatice, slabe, desirate, inaltute... o fi de la E-uri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de la ce e. Am observat si eu ca arata altfel, parca se dezvolta mai repede...

    RăspundețiȘtergere