7/08/2009

Jurnalul spalarii la lighean

De fapt, ma spal in cada, dar suna bine.
Intai, pun apa la fiert si cand apa e bine fiarta o torn in cada. adaug apa rece - care e din belsug - si gata baitza! Nu uitam sa e multumim edililor - pentru ca facem economii si protejam mediul, evident.
Raluca ma indeamna sa imi pun centrala. Chiar asa voi face, chiar daca cel mai probabil nu imi voi recupera investitia niciodata. Dar voi avea apa calda, ca orice membru al unui oras european, cu fantana cantatoare, pavele si rau artificial care trece fix prin centrul urbei.
Desi am mai spus-o si in trecut si ma repet, mai zic o data. Nu vreau Termoficarea inapoi. Vreau timp in care sa alerg dupa acte, in care sa fac rost de bani pentru centrala - timp in care sa am si posibilitatea sa fac o baie ca un om normal. Daca sistemul public de incalzire a dat gres cu siguranta ca nu a picat intr-o saptamana... In toti acesti ani de pierderi si bani aruncati, nu puteam fi si no atentionati? Puneti-va centrale!!!!
Si inca ceva... Termoficarea ar face bine sa ne usureze situatia si sa ne faciliteze debransarea. Macar de s-ar renunta la birocratie si tot ar fi un pas inainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu