4/08/2010

Eveniment

Cineva - nu spun cine - a scris pe blog....
Atat si nimic mai mult ca e tarziu.

5 comentarii:

  1. Eu cred că i-a fost teamă că nu-l mai primim la întâlnirea bloggerilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine, deci diseara il primim ! Nu uitati sa veniti si voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. mergem, vedem, comentam. sper sa nu fie alin al tau, nu vreau sa fiu rautacioasa cu el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, pentru că "cineva" nu acceptă decât comentarii de la posesori de conturi, te rog pe tine să-i transmiţi mesajul următor:
    John Doe dragule, nu e o crimă să nu citeşti, n-ai motiv să-ţi fie ruşine. Însă infatuarea ta puerilă deranjează. N-ai dreptul să faci aprecieri negative când nu ştii despre ce vorbeşti, nu poţi reduce LITERATURA la 0,3 pentru că tu n-ai o imagine formată. Loveşti fără vreun folos în oameni mai deştepţi ca tine. Ai blog ne pent, deci într-un spaţiu public. Nu-ţi afişa neştiinţa chiloţardă. Taci când nu te pricepi. Ştii să foloseşti Google Translate, uau! Citeşti în original Poe, iarăşi uau, ştii engleză! Când te dai rotund îţi asumi risul rostogolirii.
    Nu te interesează cine te comenteză. Serios? Ba să te intereseze, bunul simţ netistic ar trebui să te facă să apreciezi că un om superior ţie îşi pleacă ochii la tine, şi asta asumându-şi spusele şi argumentând. Dacă nu poţi să răspunzi cu argumente, iarăşi taci. Nu-ţi place că sare lumea pe tine, repet, cu argumente. Atunci, fie încerci să evoluezi, fie te laşi de blog. Dar nu-ţi faci singur deservicii prin obrăznicii semidocte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Dan, cineva aacesta de care vorbesti mai si citeste si nu se da rotund. Nu foloseste Google translate, asa ii place lui sa scrie pe blog.
    Oricine are dreptul sa faca aprecieri negative sau pozitive in legatura cu o carte citita. Eu daca spun ca Dostoievski e plictisitor ma linseaza jumatate de blogosfera. Cu toate astea, pe mine nu m-a impresionat si spun ca m-am pllictisit citindu-l.
    Mataluta vorbesti de argumente, dar nu aduci niciunul. Numai arunci cu epitete. Nu iti sterg comentariul pentru ca nu cred in cenzura...
    Pe blogul lui Alin s-au schimbat niste pareri intr-un mod civilizat, dumneata vii si pui etichete.

    RăspundețiȘtergere