12/30/2015

Planuri

A fost un an frumos cu multe și minunate experiențe noi. 2015 a fost despre descoperiri. Cu alte cuvinte, am aflat și eu niște chestii pe care le știa deja toată lumea și e musai să mă laud, înainte să le uit :)
N-am muncit, dar nici nu am stat. Am învățat sau am reînvățat, aș zice, multe lucruri pe plan profesional și am găsit ceva mai multă liniște și pace cu mine însămi. Am avut norocul să fac ce îmi place și e musai să fiu recunoscătoare pentru asta. 

2015 a adus multe schimbări în bine pentru că mi-am redimensionat optimismul și sunt gata să schimb și mai multe la modul în care văd lumea. Și că tot e la modă să faci planuri pentru 2016, mă gândesc că aș putea să fac o listă cu care să pornesc la drum:


  • Să comunic mai mult cu oamenii mei preferați. Termin 2015 cu multe bile albe la capitolul prieteni și mă bucur că s-au aranjat astrele favorabil. Acum e musai să mă chinui un pic să le țin în pozița potrivită, dar cred că aș putea să o fac până la urmă. 
  • In 2015 am citit, dar nu la fel de mult cum o făceam în anii precedenți. E adevărat că m-am luptat cu niște monștri, dar clar aș fi putut mai mult. Obiectiv pe termen scurt: să termin Numele trandafirului înainte de sfârșitul lui februarie (nu mă judecați aspru, fragmentele în latină sunt imposibil de înțeles, mai ales că la liceul economic nu am avut parte de astfel de excentricități). 
  • Să scriu mai mult și mai bine. Anul ăsta mi-am redescoperit pasiunea pentru scris tâmpenii. Ar fi cazul ca în 2016 să trec la etapa următoare. Am învățat multe, acum ar trebui să las teoria pentru practică. Poate voi reuși să fiu mai constantă și pe blog, dar pe asta o repet de aproape 10 ani și nu îmi iese.
  • Anul viitor vreau să visez mai mult și mai departe. Poate nu o să realizez mare lucru, dar măcar o să încerc.
  • Și poate voi reuși să fac rost de un job adevărat. 

O să fie o listă lungă, ăsta e doar începutul. Vreau un an plin de momente frumoase și vesele, pentru toți. Visuri îndrăznețe vă urez. 
 

2 comentarii:

  1. Am si eu o lista intreaga, asa ca te inteleg. Imi place urarea cu visuri indraznete, poate pt ca mi se potriveste. Sa ne recitim cu bine si sa fie un an surprinzator! :)

    RăspundețiȘtergere