5/16/2011

As vrea sa existe o lege prin care politica sa se faca doar joia si vinerea. In restul timpului, oamenii politici sa se ocupe cu munca. E? Cum ar mai fi si asta? Adica administratia sa fie administratie, afacerile - afaceri, samd. Cu alte cuvinte nu mai vreau sa le vad fetele acre nici la tv, nici la gazeta, nici macar prin oras. Vreau sa ii uit si sa nu mi-i mai amintesc decat atunci cand isi amintesc si ei de mine... niciodata, pentru ca oricum nu ma cunosc.
Revenind... in tara asta nu mai poti sa bei un pahar cu apa fara sa faci politica. Toata lumea stie, toata lumea face. Oriunde te uiti, vezi cate un cretin cu functie de la partid care vrea sa se faca auzit cu orice pret (pentru ca, intre noi fie vorba, cand deschide gura nu spune nimic). Mai lasati-ne, ca si Nae Catavencu ar rade de voi!
Oricine are minte stie ca oamenii astia nu au niciun viitor. Despre faptul ca istoria nu le va recunoaste existenta, nici nu mai vorbesc... Cred ca mandria unui om in Romania de azi e ca nu face politica. Sunt atat de putini cei care inca isi mai vad de treba lor, incat in curand, ei vor fi cei interesanti...

4 comentarii:

  1. ema, daca ar fi o asa lege, noi nu o sa mai avem materiale de publicat , s'apoi gura noastra ce sa manance?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. gheriloaso, ai dat-o bine de tot!
    să moară politicu', ce colegă smart am!
    anarhia salvează România!
    votaţi-mă pe mine că oricum nu o să candidez niciodată la nimic!
    te pup combatant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat ca nu au nici un viitor!Problema e ca il strica si pe al nostru!Cat despre legi...tot ei le fac,asa ca nu ma astept sa fie vre una in favoarea nostra de cetateni umili:))Calde salutari din Atena!

    RăspundețiȘtergere