9/09/2008

The End of the World?!

Maine, oamenii de stiinta vor experimenta ... dupa cativa ani de letargie experimentala, mintile luminate ale planetei vor face un experiment menit sa revolutioneze fizica si chimia...
Carcotasii spun ca aceasta incercare va aduce sfarsitul lumii pentru ca in urma acesteia, vor aparea niste gauri negre a caror dimesiune nu poate fi estimata apriori. S-au facut simulari cu ajutorul calculatoarelor - alta inventie pe care multi au privit-o indoielnic si si-au scuipat in san - care au speriat destui oameni ce asteapta tematori de-acum ziua de maine.
Cu siguranta, daca acest experiment va reusi, sfarsitul unei lumi este aproape. Noile tehnologii vor naste o noua era, in care se vor gasi metode alternative pentru conservarea resurselor naturale si asa pe terminate.
In acelasi timp, o noua tehnologie va aduce, cum se intampla in majoritatea cazurilor, o gramada de nenorociri (pentru cine nu ma crede, a se vedea povestile despre bombele atomice, armele biologice si alte de-astea). O vorba spirituala de-am vazut-o eu intr-un film cand cineva cita dintr-un cantec... Que sera, sera... care va sa zica... noul experiment va diminua efectul de sera... care, bineinteles, va fi absorbit de gaura neagra ... am voie sa sar de la una la alta, oricum este ultima postare inainte de sfarsitul lumii... putini au sa o citeasca, nici ei nu vor avea vreme ... chiar... Cum o fi intr-o gaura neagra?

Un comentariu: